Polici dhe besimtari!

0
83

Një besimtar parkoi makinën e tij në një zonë ndalim-parkimi në një qytet të madh, pasi nuk i premtonte koha të kerkonte për një vend tjetër. Kështu ai vuri një shënim nën fshirësen e xhamit ku shkruhej:

“I kam rënë 100 herë vendit vërdallë. Nëse unë nuk parkoj këtu, do të humbasë takimin. ZOT NA I FAL FAJET TONA.”

Kur u kthye, besimtari gjeti një gjobë sësbashku me një shënim të policit.

Unë kam 10 vjet që e mbikëqyr këtë zonë. Nëse nuk të vë gjobë, do të humbas vendin e punës. ZOT MOS LEJO QE TE BIE NE TUNDIM !