Koha dhe Përjetësia

0
69

Një njeri ishte duke u qetësuar, i shtrirë në bar dhe duke parë retë në qiell. Ndërsa identifikonte forma të ndryshme në qiell, në një moment  ai vendosi të flas me Zotin.

“Perëndi”, tha ai: Sa kohë është një milion vjet për ty?”

Perëndia u përgjigj: “Në kuadrin tim të referimit, është rreth një minutë.”

Njeriu pyeti: “Zot, sa është një milion dollarë për ty?”

Zoti u përgjigj: “Për mua, kjo është një qindarkë.”

Njeriu tha: “Perëndi, mund të më japësh një qindarkë?”

Perëndia tha: “Prit një minutë.” 🙂