test

Apologjetika Klasike vs Apologjetika Presupozuese

Nga Kaon Serjani  Artikulli vijues krahason shkurtimisht dy metoda të apologjetikës së krishterë të përdorur nga dy apologjetë të njohur, përkatësisht William Lane Craig dhe...

Bibla

Art

Biseda ime imagjinare me Ben Blushin rreth Zotit

Nga Kaon Serjani  E gjeta Blushin në një kafene në qendër të qytetit. Mbante celularin në duar dhe dukej i zhytur në mendime. Mbase...

Blog

Botime

Pra, sapo u bërë i krishterë!

https://www.youtube.com/watch?v=KyKuosWoQZ8 Urime! Në momentin që iu përgjigje Krishtit, të ndodhën një sërë gjërash...  Së pari, t’u dha një jetë e re. Fillove një marrëdhënie me Perëndinë...

Filma

Student Zone