Asnjë postim për tu shfaqur

Pse nuk na shpëton Jezusi nga pandemia?

Ta kuptojmë këtë realitet me në qendër ne, pra pse Jezusi, ky shërbëtor i përulur dhe i lezetshëm edhe që duhet të bëjë gjithçka...