Ja pse njё i krishterё nuk ёshtё njё njeri i zakonshёm!

0
122

Njё i krishterё i vërtetë nuk ёshtё njё njeri i zakonshёm!

Ai ndjen njё dashuri supreme pёr dikё qё nuk e ka parё asnjёherё.

Flet natyrshёm me dikё qё as nuk e sheh.
Pret tё shkojё nё parajsё me meritat e dikujt tjetёr.
E zbraz veten, nё mёnyrё qё tё mbushet.
Pranon qё e ka gabim, nё mёnyrё qё tё shpallet i drejtё.
Bie poshtё, nё mёnyrё qё tё ngrihet lart.
Eshtё mё i fortё kur ёshtё mё i dobti,
Mё i pasur kur eshtё mё i varfri.
Dhe mё i lumturi kur ndihet keq.
Vdes pёr tё jetuar, braktis pёr tё patur.
Jep qё tё mund tё mbajё.
Shikon tё padukshmen, dёgjon tё padёgjueshmen.
Di atё qё shkon pёrtej tё kuptuarit.
Ska asnjё dyshim qё njerёzit mendojnё se jemi tё çmendur! 

~ A.W. TOZER ~

Përktheu : Besiana Rajta