test
Ballina Etiketimet Fundi i Botës

Etiketim: Fundi i Botës

Apologjetika Klasike vs Apologjetika Presupozuese

Nga Kaon Serjani  Artikulli vijues krahason shkurtimisht dy metoda të apologjetikës së krishterë të përdorur nga dy apologjetë të njohur, përkatësisht William Lane Craig dhe...