Asnjë postim për tu shfaqur

Pse ungjillorët e Sola Scriptura-s festojnë Krishtlindjen në një datë jo-biblike?...

Nga Kaon Serjani Personazhet publike që bisedojnë për tema shpirtërore në ekranet shqiptare janë shumë të rrallë, ndaj, sado polemizues të jenë, Arjan Curri dhe...