Eutanazia dhe Vetëvrasja e Asistuar

Nga Kaon Serjani Shkëputur nga një intervistë që kam zhvilluar me profesorin e Etikës në Universitetin Biola në Kaliforni, Dr. Scott Rae. I nxitur nga debati...