Asnjë postim për tu shfaqur

Prova që Kërkojnë Vendim: Bashkëbisedim me Josh McDowell

https://www.youtube.com/watch?v=nrLh-Lq2kTY   Intervistoi Kaon Serjani Autori dhe folësi amerikan Josh McDowell ka qenë në ballë të trendeve kulturore për më shumë se pesë dekada. I konsideruar si...