Ballina Autorët Postime nga albano

albano

60 POSTIME 0 KOMENTET

Pse të krishterët duhet të studiojnë filozofi?

Nga TAYLOR W. CYR Është bërë gjithnjë e më e zakonshme për studentët e universiteteve (dhe prindërit e tyre) që ta shohin shkollën e lartë...