Artikuj

Prova që Kërkojnë Vendim: Bashkëbisedim me Josh McDowell

https://www.youtube.com/watch?v=nrLh-Lq2kTY   Intervistoi Kaon Serjani Autori dhe folësi amerikan Josh McDowell ka qenë në ballë të trendeve kulturore për më shumë se pesë dekada. I konsideruar si...

Bibla

Art

O Vdekje, ku është gjëmba jote?

  Vepra e pickimit tënd, o Hades, Për shpirtin u bë ëmbëlsirë. Të Premten që shpalle “të zezë” E Diela e ktheu “të mirë”   Fitoren e rreme festove Kur brohorite...

Blog

A JENI JU NJË NJERI I MIRË?

https://www.youtube.com/watch?v=jnLl99DvpCU Njihuni me z. Djalë i Sjellshëm. Ju mendoni se jeni i sjellshëm? Ky djalosh është VËRTET i sjellshëm. Z.Djalë i Sjellshëm: Po ja, mundohem të...

Botime

Jeta ME Perëndinë

Në librin “With: Reimagining the Way You Relate to God” , Skye Jethani na prezanton me pesë mënyra si lidhen njerëzit me Perëndinë. Në...

Filma

Student Zone